Deze portemonnees zou jij jouw man cadeau moeten doen

De portemonnee van een man is veel meer dan alleen een plek om zijn geld en pasjes in op te bergen. Het is een weerspiegeling van een persoonlijke stijl en smaak. Met zoveel verschillende portefeuilles op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste bij jouw man past. Maar maak je geen zorgen; wij zijn er om je te helpen! In deze blogpost laten we je de beste portemonnees voor mannen zien, elk met zijn eigen unieke eigenschappen 

De minimalistische portemonnee

Als je op zoek bent naar een slanke, minimalistische portemonnee die je gemakkelijk in je voorzak kunt dragen, zoek dan niet verder dan de front-pocket portemonnee. Dit type portemonnee is meestal gemaakt van leer of stof en heeft een eenvoudig, gestroomlijnd ontwerp zonder onnodige toeters en bellen. Omdat hij zo slank en licht is, zul je nauwelijks merken dat hij in de zak zit.

De dubbele portemonnee 

De bi-fold portemonnee is een klassieke stijl die al eeuwen bestaat. Dit type portemonnee heeft meestal twee hoofdvakken voor geld en pasjes en een paar extra vakjes voor bonnetjes of andere kleine voorwerpen. Bi-fold portemonnees zijn meestal gemaakt van leer of canvas en kunnen in grootte variëren van klein tot groot 

De reisportemonnee


Als je man iemand is die graag veel en vaak reist, dan kun je overwegen te investeren in een reisportemonnee. Deze portefeuilles zijn ontworpen om alle essentiële reisdocumenten (paspoort, instapkaart etc.) op één plaats te bewaren, zodat je er gemakkelijk bij kunt wanneer dat nodig is. Reisportefeuilles hebben meestal veel vakken en vakjes voor alles wat je nodig hebt. Sommige zijn zelfs voorzien van RFID-bescherming om je informatie te beschermen tegen identiteitsdieven.

Wat je behoeften ook zijn, er is zeker een portemonnee die perfect bij jouw man past! Dus; wanneer je de behoefte hebt aan een nieuwe portemonnee, neem dan de tijd om te overwegen welke stijl het beste bij de persoon past. En als je eenmaal de perfecte portemonnee hebt gevonden; geniet dan van de gemoedsrust die je krijgt als je weet dat alle belangrijke spullen veilig zijn opgeborgen!

Bron: https://www.lederwarenwebshop.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.