Iemand bedanken met een duurzaam bedankje

Het is nooit te laat om iemand te bedanken en dan al helemaal niet met een duurzaam bedankje. Duurzaamheid komt vandaag de dag in veelvoud voorbij. Het bewogen onderwerp grijpt veel mensen aan het hard, omdat de opwarming van de aarde een serieus probleem is. Duurzaamheid vinden wij ook belangrijk, vandaar dat wij groene bedankjes in ons assortiment hebben. Graag vertellen wij jou er meer over.

Gaan een duurzaam bedankje ook echt langer mee?

Ja, ons duurzaam bedankje gaat lang mee. Neem als voorbeeld het weckpotje. Hoogstwaarschijnlijk ken jij de term weckpotje al wel, maar wij leveren onze weckpotjes met een vruchtbare ondergrond en zaadjes, zodat er daadwerkelijk een plantje groeit.

Daarnaast is bij ieder duurzaam bedankje personalisatie mogelijk, waardoor jij het bedankje kan helemaal in je eigen stijl kunt maken en geven. Personalisatie is immers waar wij, Bedankjes.nu, om bekend staan. Schroom daarom niet om je creativiteit de vrije geest te laten.

Bedankjes.nu

Personalisatie is waar wij voor staan. Wij vinden eveneens belangrijk dat voor eenieder een passend bedankje in ons assortiment is, want het is nooit te laat om iemand te bedanken. Sterker nog… We zouden onze naasten eens vaker moeten bedanken. Creëer saamhorigheid, wederkerigheid en bovenal waardering van en voor elkaar. Dat zijn directe gevolgen die jij krijgt wanneer jij iemand bedankt. Een bedankje hoort impact te creëren die niet snel vergeten wordt en dat is ook de reden dat onze groene bedankjes in ons assortiment is gekomen.

Een win-win situatie waar iedereen op voorruit gaat. Ons duurzaam bedankje is daarnaast ontzettend leuk om te geven aan je collega’s of vrienden. Ze hebben alleen een beetje water, zonlicht en aandacht nodig en voordat je het weet groeit er een volwaardige plant.

Maar waarom zou jij iemand moeten bedanken?

Tussen de regels door had jij al kunnen concluderen welke gevolgen erbij komen kijken wanneer jij iemand bedankt. Maar daar gaan wij graag wat dieper op in. Want bedank jij een geliefde, kennis of collega bij wijze van spreken voor zijn of haar inzet dan zul jij zien dat diegene jou in de toekomst weer wil helpen. Dat heet ook wel: wederkerigheid.

Het klinkt misschien niet heel relevant op eerste oogopslag, maar stel jij hebt de hulp van iemand nodig en diegene wil jou niet meer helpen, omdat hij of zij zich niet gewaardeerd voelde voorheen… Wat doe je dan? Dan sta je daar met je mond vol tanden. Al helemaal omdat jij het had kunnen voorkomen. Die bewustheid willen wij graag duidelijk maken.

Laat je creativiteit de vrije geest

Zoals wij al zeiden kunnen de groene bedankjes gepersonaliseerd worden. Maar heb jij een te gek idee, maar staat die niet op onze webshop? Schroom dan niet om onze specialisten te contacteren, want wij denken graag met jou mee. Onze creatieveling worden namelijk net zo enthousiast van een uniek duurzaam bedankje als jij met jouw idee.

Ben jij na het lezen van dit artikel net zo enthousiast over groene bedankjes dan wij? Echter zijn wij er nog niet, want wist je dat wij jou ontzorgen van A tot Z. We versturen de bedankjes namelijk rechtstreeks naar de ontvanger, mits dat gewenst is. Wie wil deze service nou niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.