Montale parfum: uniek en veelzijdig

Bij Montale parfum is het unieke kenmerk, naast natuurlijk de eigenschappen die speciaal zijn voor die geur van de parfum, dat het ontzettend lang houdbaar is. Dat komt door de kwaliteit van de ingrediënten, die ontzettend hoog is, die zorgen voor een hele hoge concentratie. Verder zijn de specifieke eigenschappen die bij Montale parfum horen te vinden in het feit dat veel van de ingrediënten tevens afkomstig zijn uit het oosten van Arabië. Hierbij kun je denken aan allerlei verschillende kruiden, bloemen en andere benodigdheden die allemaal hun eigen smaak en reuk hebben.  

De ingrediënten: een mengelmoes van wereldse elementen

Zoals gezegd zijn het de ingrediënten die de specifieke geur van Montale parfum kenmerken. Hierbij kun je denken aan zeer uitgesproken bloemen, kruiden en geuren die allen hun specifieke eigenschappen hebben. Denk dan dus bijvoorbeeld aan allerlei verschillende soorten hout, wierook, verschillende soorten bloemen, amber, balsem en ga zo maar door. Je kunt eindeloos combineren zodat er ook veel speciale en unieke geuren kunnen ontstaan. Je kunt je wel bedenken dat deze ontzettend speciale manier van parfum maken aansloeg en nog steeds aanslaat bij de voorkeuren van de mensen die in hoge kringen verkeren.

Het ontstaan van Montale parfum

Het merk parfum is uitgevonden door Pierre Montale. Je ruikt in de geuren terug dat hij veel ervaring heeft als internationaal erkend parfumeur. Deze meneer heeft lang in landen in het Midden-Oosten gewoond en daar de kennis en kunde opgedaan door te experimenteren met de ingrediënten die daar beschikbaar en veel gebruikt waren. Op een gegeven moment werden zijn geurtjes zo populair dat zelfs de absolute elite hem wilde strikken om voor hen speciale geurtjes te ontwikkelen. Ook de flessen die gebruikt worden om de parfums in te bewaren zijn uniek. Met de geuren van Montale kun je goede sier maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.