Originele cadeau ideeën 

Elk jaar wordt het steeds lastiger om te bedenken wat je die ene vriend nou weer cadeau moet geven. Tenslotte wil je wel een beetje een origineel cadeau geven, waar je diegene oprecht blij van maakt. Echter is het begrijpelijk dat dit soms heel lastig kan zijn. Daarom hebben we in deze blog een aantal originele cadeau ideeën op een rijtje gezet. 

 

Een speciale fles drank 

Er wordt vaak gedacht dat een fles drank geven het meest simpele cadeau ooit is. Als je het houdt bij een standaard fles bier of wijn dan is dit ook zo. Maar het is ook mogelijk om het alsnog speciaal te maken. Zorg bijvoorbeeld dat er een leuke betekenis zit achter het drankje. Bijvoorbeeld iets wat jullie samen hebben gedronken op vakantie of tijdens een avond uitgaan. Op deze manier laat je zien dat je er wel over hebt nagedacht en niet zomaar iets hebt gekozen. Daarnaast is het ook leuk om bijbehorende glazen te geven. Om het nog bijzonderder te maken kun je deze ook personaliseren. 

 

Een mooi sieraad 

Wanneer de jarige job vaak sieraden draagt is het leuk om er een cadeau te geven. Dit is misschien een iets duurder cadeau, maar zal ook heel lang mee gaan. Elke keer als je vriend of vriendin het sieraad draagt zullen ze aan jou denken. Bij het kiezen van een gepast sieraad, let erop of de ontvanger vooral zilver of goud draagt en wat voor stijl ze leuk vinden. Op deze manier kan je iets kopen wat ook echt gedragen zal worden. 

Een shisha

De populariteit van shisha’s is de afgelopen jaren sterk gestegen. Daarom is het een leuk idee om er een cadeau te geven. Kijk bijvoorbeeld eens naar het brede aanbod aan shisha’s van Amy Deluxe. Hier hebben ze veel verschillende soorten waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Wanneer je een shisha cadeau geeft is het ook leuk om hier verschillende smaken bij te doen, vooral wanneer je nog niet weet wat de jarige job lekker zal vinden. Op deze manier kan diegene daar zelf achter komen. 

 

Een gepersonaliseerd cadeau

Tegenwoordig is het mogelijk om vrijwel alles te personaliseren. Van kledingstukken en notitieblokken tot mokken en snijplanken. Wanneer je dus een vrij simpel cadeau wilt geven kan je het net dat beetje extra toevoegen door het te personaliseren. Bovendien laat je op deze manier zien dat je over het cadeau hebt nagedacht en er moeite in hebt gestoken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.